Egy 8 éves kislányt perelnek a szomszédai, mert túlságosan jóban van a varjakkal

Egy nyolc éves kislány, Gabi Mann olyan szerencsés,  hogy az általa etetett madarak az ételért cserébe csecsebecséket, ajándékokat hoznak neki. Miközben a varjak ilyen kedvesek, a szomszédok már nem annyira: beperlik a lány családját a madárpiszok miatt.

2627734300000578-2977278-The_crows_regularly_carry_gifts_like_above_to_the_water_bath_and-a-26_1425382670140

Gabinak, ahogy korábban írtuk, már egész gyűjteménye van csatokból, csillogó kövekből, apróságokból, amit a varjak hoznak neki minden alkalommal már két éve, amiért eteti őket egy madáretetőben, ráadásul annyira megszertték a kislányt, hogy követik is, és várják, mikor ér haza az iskolabusszal.

Gabi ajándékainak egy része

Gabi ajándékainak egy része

Igen ám, de a szomszédok ezt cseppet sem értékelik őket, ugyanis az odajáró madarak rengeteg piszkot, tollat, élelemdarabot, ürüléket szórnak szét, nemcsak Gabiék udvarában, a szomszédos telkeken is, ezzel egészségügyi veszélyt okozva. Ezért az ott lakók összefogtak, és hétfőn keresetet nyújtottak be a kislány családja ellen, több, mint 5 millió forint kártérítést követelve – ráadásul ahhoz is ragaszkodnak, hogy Gabi azonnal hagyja abba a varjak etetését.

Forrás: Seattlepi