Farkaspók alapított családot egy villanyóradobozban

Nem tudom, érhet-e nagyobb sokk bárkit a fogyasztásmérő dobozát kinyitva, mint azt az embert, aki Queenslandben száz kicsi farkaspókot talált az anyukájukkal együtt.

2B6B5BE400000578-3200356-image-a-1_1439766402485

Szerencsére a farkaspók mérge csak fájdalmat okoz, halált nem, de így is megdöbbentő a látvány, arról nem is beszélve, hogy a rémisztő család teljesen eltakarja a számokat, tehát el kéne őket hessegetni a leolvasáshoz.

A Dailymail cikk megjelenése óta kommentelők ezrei kaptak sokkot a képtől, és tettek javaslatokat a pórok eltávolítására – állítólag egy egyszerű bolhanyakörv távol tartaná a pókokat onnan.

Nemrégiben írtunk arról, hogy három hónapon keresztül élt együtt az otthonában egy farkaspókkal egy 21 éves brit lány, aki tanácstalan volt, hogy hogyan szabaduljon meg a betolakodótól, de Ausztráliában több, mint négyszázféle farkaspók él, úgyhogy az ottani lakosok számára ez talán megszokott látvány lehet.

Itt egyébként egy horrorfilmbe illő videó arról, ahogy seprűvel próbálnak megszabadulni egy nőstény farkaspóktól és ezernyi utódjától.