Még csak 2 éves, de már majdnem 500 km-t túrázott a szüleivel

Bodhi egy teljesen átlagos kétéves kisfiú egy egészen különleges élethelyzettel. Édesanyjának és édesapjának ugyanis szenvedélye a túrázás, ami nélkül nem tudnak, és nem is nagyon szeretnének élni.

kf2

Bodhi mindössze 5 napos volt, amikor a szülei fogták magukat, és elmentek kempingezni. Azóta pedig 483 km-t jártak be közösen, szebbnél szebb helyeken, ahogy a fotókon azt meg is örökítették.

kf1

A kis Bodhi, mióta járni tud, a saját lábán megy, s ha már nem is bírja a tempót, akkor szülei beteszik a hátizsákszerű babahordozóba, amit direkt erre a célra találtak ki. Itt aztán szépen elnézelődik a kisfiú, míg szülei hegyet másznak.

kf3

S hogy mennyire komolyan gondolják a túrázást a szülők, az abból is látszik, hogy már túl vannak a 483 kilométeren, pedig a kisfiú mindössze 2 éves múlt.

kf4

A 27 éves anyukát, Shannont és az apukát, Blake-et azonban meg lehet érteni: ha megnézzük a fotókat, amelyeket azokról a kaliforniai tájakról készítettek, ahol már jártak, akkor láthatjuk, hogy micsoda élményekkel gazdagodhattak.

kf5

kf13

Bodhi már az anyaméhben is rengeteget járt kirándulni a szüleivel

kf6
kf8
kf9
kf10
kf11
kf12

kf14

Forrás: Boredpanda

M. O.