Zseniális! Így leckéztette meg a kamasz lányát az apa, az 500 dolláros telefonszámla láttán

Jared Cramer, mikor meglátta az 500 dolláros telefonszámláját, amely a tinédzser lánya telenfonhasználata miatt szökött az egekig, majdnem felrobbant a dühtől. Miután lenyugodott, sajátos házi szabályokat vezetett be, amelyet azzal kezdett, hogy lelakatolta Julia egész gardróbját.

8735978_G

Apa és lánya

Az apa a több, mint 500 dollláros, azaz 140.000 forintos telefonszámlán akadt ki, ami azért lett ilyen magas, mert lánya túl sokat használta az Instagramot.

“Mikor szembesültem azzal, hogy 500 dollár a telefonszámla, azt hittem, felrobbanok. Olyan leckét szerettem volna, ami egy életre tudatosítja benne a pénz értékét. Azt, hogy mindennek, amit a sajátjának gondol, ára van.”

– nyilatkozta az amerikai NBC12-es hírcsatornának Jared Cramer.

Cramer, miután lehiggadt, összegyűjtötte kamasz lánya összes fontos holmiját: a parfümöket, sminkkészletet, telefont, laptopot, még a ruháit is. Ezeket szépen felcímkézte, és számokat írt rá. A számok azt mutatják, hogy a 13 éves Juliának pontosan mennyi otthoni feladatot kell elvégeznie, hogy a kezébe kaphasson egy-egy darabot a lelakatolt holmik közül. Amíg nem dolgozik meg értük, addig ott kuksolnak Júlia gardróbjában.

Mindezt ráadásul iskola előtt egy héttel: Juliának csupán három ruhája maradt, amit apja választott ki a szekrényből, illetve megkapta “ingyen” a dezodort, a fogkefét és a szappant is. Minden másért azonban keményen meg kell dolgoznia otthon a fiatal lánynak.

8735947_G

Jared a lelakatolt szekrényről és a címkékről képet töltött a Facebookra, ami később terjedni kezdett. Jared azt mondta, rengeteg idegentől kapott pozitív visszajelzést, olyan szülőktől, akiknek szintén nehézséget okozott, hogy kordában tartsák a gyermeküket.

Forrás: NBC12