A kisfiú, aki könyörgött, hogy meghalhasson a borzalmas ekcémája miatt, most végre rátalált az életét megváltoztató kezelésre

Paul és Dana Bishop még ma is csak könnyek között tud mesélni arról az időszakról, amikor fiuk, Morgan annyira szenvedett betegségétől, hogy nekik könyörgött, hogy segítsék át a halálba.

11887996_870397723048104_24892659998478387_n

Morgan teljesen egészségesen született, ám négy hónapos korától megjelentek rajta  a súlyos ekcéma tünetei. Bőre állandóan begyulladt, lábait sebek és hegek borították.

Morgan arcát is sebek borították

Morgan arcát is sebek borították

Járni is alig tudott, állandó fájdalom gyötörte, amiből 5 éves korára annyira elege lett, hogy inkább meg akart halni, és nem egyszer könyörgött szüleinek, hogy segítsenek rajta.

“Amikor elmondtuk az ismerőseinknek, mire kért minket Morgan, a többségük azzal próbált bennünket nyugtatni, hogy nem tudja miket beszél. Pedig az igazság az, hogy nagyon is tudta mit kér tőlünk: könyörgött a halálért. Nem egyszer, hanem nagyon sokszor.”

Morgan lábai

Morgan lábai

Dana és Paul kétségbeesésükben minden létező gyógymódot kipróbáltak, de valódi, hosszú távú megoldást egyik sem jelentett. Végül egy francia városban, Avene-ben találtak rá a megoldásra, az úgynevezett a hidroterápiás módszerre.

“Miután Nagy-Britanniában már mindent kipróbáltunk, az interneten kezdtünk keresgélni gyógymódok után. Így bukkantunk  Avene városára, ahol évek óta sikeresen kezelik a Morganhez hasonló betegeket” – mondta el az édesapa a Mirror-nak.

Pénzt gyűjtöttek, majd odautaztak, és Morgan tünetei végre szűnni kezdtek. Három hét kezelés után mintha kicserélték volna: végre annyira lecsökkent a fájdalom, hogy képes négy-öt órát is aludni egyhuzamban – míg addig legfeljebb másfél órát tudott aludni. Most sokkal nyugodtabb lett, mosolyog, és végre, mint minden gyermek, iskolába is járhat.

Morgan a családjával

Morgan a családjával

Forrás: Mirror, Facebook
via 24.hu