Kisbabája sírása ébresztette fel a kómában fekvő édesanyát

Nincs az a legszebb álom, amiből ne tudna egy tizedmásodperc alatt felverni minden anyát a gyereksírás. Úgy látszik, nincs ez másként az olyan mély alvással sem, mint a kóma.

shelly-cawley-0-800

Bár az orvosok mindent megtettek, a 23 éves édesanya nem ébredt fel az altatásból a császármetszése után. Az asszony mély kómába esett, és nagyon úgy tűnt, hogy ott is marad. Férje, a 35 éves Jeremy Cawley azt meséli, a szülés után egyszerre volt nagyon boldog kislánya, és végtelenül zaklatott felesége miatt.

shelly-cawley-03-435

Hiába adtak gyógyszereket, az orvosok is már úgy gondolták, hogy az asszony állapota visszafordíthatatlan, amikor az egyik nővérnek támadt egy ötlete. Ashley Manus fogta a kisbabát, és odatette az édesanyja mellé. A kis csöppség eleinte nem sírt, inkább nézelődött, aztán aludt egyet anyukája mellkasán, ám amikor végre kieresztette a hangját, a Shelly agyműködését ellenőrző monitoron jól látszott, ahogyan azonnal reagál a sírásra.

shelly-cawley-02-800

A kórházi csapat

Ettől a ponttól kezdve az anyuka állapota folyamatosan javult, és teljesen magához tért. Hazaengedték a kórházból, és a kis család a legnagyobb boldogságban neveli Shellyt.

Forrás: People