Létezik egy férfi, aki utálta csókolni Marilyn Monroe-t

Olyan romantikus volt nézni Pierce Brosnan és Teri Hatcher évődését, vagy épp Leonardo DiCaprio és Claire Danes szerelmes jeleneit, ugye? Na, ők például ki nem állhatták egymást onnantól, hogy elhangzott az “Állj, mára ennyi elég volt!”

Ki ne emlékezne a Rómeó és Júlia filmre 1996-ból? Még jó, hogy Leonardo DiCaprio és Claire Danes ilyen jó színészek, ugyanis a forgatáson kívül még csak szóba sem álltak egymással, annyira ellenezték a másik életmódját – Leo akkor még kicsapongó volt, Claire pedig “nyársat nyelt”.

Film ROMEO AND JULIET

Tony Curtis volt talán az egyetlen férfi, aki azután, hogy Marilyn Monroe-val csókolózott a Van, aki forrón szereti című filmben, azt mondta: „Mintha Hitlert csókoltam volna meg.” Pedig a két főszereplő a forgatás előtt még egy párt alkotott, de szakítottak, mire a filmet elkezdték.

1621193a

Patrick Swayze és Jennifer Grey piszkos tánca is egészen más fényben fest, mióta megtudtuk, hogy ők ketten végiveszekedték az egész forgatást. Később szerencsére már megkedvelték egymást, lehet, hogy csak dolgozni nem tudtak együtt.
696458e / Film - Dirty Dancing

Ryan Gosling és Rachel McAdams története sem utolsó, hiszen a Szerelmünk lapjai felvétele közben Gosling egy ponton megkérte a rendezőt, hogy rúgja ki McAdams-et, mert képtelenség vele együtt dolgozni. A rendező erre bezárta őket egy szobába, ahol kiveszekedhették magukat, és olyannyira kibékültek, hogy szerelem is szövődött köztük.
Film - Notebook

James Bondot biztos, hogy egy nő sem várathatta volna meg, de szerencsétlen Pierce Brosnan rendszeresen órákat várt Teri Hatcher-re, amitől teljesen kiborult – pláne, amikor a színésznő még belépni sem tudott időben a szövegben.

FILM TOMORROW NEVER DIES

Csak hogy Richard Gere se maradjon ki a sorból: a Garni-Zóza névre ferdített filmben Debra Winger teljes szívéből gyűlölte az egész forgatást, partnerét pedig nemes egyszerűséggel egy kőfalnak nevezte.

794769a

Forrás: Telegraph