Ez a férfi 7 évig hajléktalan volt – Az élete és a külseje is hihetetlen átalakuláson ment keresztül

Az 51 éves, felesége halála óta hajléktalanként élő Donald Gould hatalmas port kavart gyönyörű zongoraelőadásával Floridában. A férfinak sokan segítettek visszatérni az életbe, amihez hozzátartozott az új külső is. 

Az 51 éves Donald Gould a haditengerészet zenekarában klarinétozott és zenetartárnak készült

De mikor elvesztette a feleségét, szétcsúszott az élete: drogozni kezdett és hajléktalanná vált. A zenei tehetségét azonban a nehéz időkben sem vesztette el. Az interneten megállíthatatlanul terjed az a videó – már több, mint 13 millióan látták -, amin éppen a floridai hangszerbolt előtti zongorán játssza StyxCome Sail Away című klasszikusát.

Hét év hajléktalansága megtette a magáét

Gould sovány, elhanyagolt külsejű férfivá vált, ám miután a videó szélsebesen terjedt az interneten, egy bár tulajdonosa felajánlotta neki, hogy zongoristaként foglalkoztatja. Az új élethez jóakaróitól új ruhákat is kapott, elvitték fodrászhoz, arcát is frissre borotválták. Donald a zenélésnek köszönhetően új életet tud kezdeni, és az lehetséges, hogy teljesen nagy álma: újra fel tudja venni a kapcsolatot 18 éves fiával, aki a gyámügyhöz került, amikor elvesztette a feleségét.

Videó arról, hogyan változott át az egykor hajléktalan férfi:

Forrás: Sun Gazing