Videó: Ilyen érzés újra látni a gyermekkori nagy szerelmedet

Te mit tennél, ha találkoznál gyerekkori nagy szerelmeddel? Mindig is kíváncsi voltál arra, mi lett a nagy Ő-vel? És mit tennél, ha a sors úgy hozná, hogy újra találkozhatsz vele?

Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije, a nőknél legalábbis előfordul. Egy spanyol tévéműsor (El Hormiguero) rendkívül érdekes kísérletet végzett öt hölgynézőjén: a tudtukon kívül meghívták a műsorba a vendégek gyerekkori szerelmét, és kamerára vették a reakciójukat.

Eredetileg csak annyit tudtak a mit sem sejtő nézők, hogy egy hozzájuk közel álló emberrel fognak találkozni a múltjukból.  Mikor levehették a kendőt a szemükről, és szembesültek gyermekkori szerelmükkel, volt aki könnyekben tört ki; de volt, aki lassan, elmondása szerint “lépésről lépésre” akart csak közeledni tizenéves barátnőjéhez, hiszen azóta legalább 10 év telt el. Volt, aki egyből megölelte, megcsókolta gyerekkori nagy szerelmét, sőt, a férfiak közül a legtöbben bizony elérzékenyültek.

A kísérlet résztvevőinek kikötötték, hogy addig, amíg megy a háttérzene, semmiképpen se beszéljenek egymással, csak egymás szemébe nézhettek. A ma már 20-as, 30-as éveikben lévő hölgyek újra 13-15 évesnek érezhették magukat. Egyikőjük azonban már idősebb volt, mert szive választottja nős volt, amikor annak idején megismerkedtek. Annak ellenére, hogy a férfi éppen válófélben volt, végül mégis szétment a kapcsolatuk. Ők ketten, és még két másik szerelmespár a tévéműsornak köszönhetően újra együtt vannak.

Mit is lehetne még hozzátenni ehhez a mesebeli sztorihoz? Talán csak annyit, hogy reméljük, hogy most már boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Forrás: El Pais Verne

O. M.