87 éves rappelő nagyi testében él a lázadó tinilány

Baddie Winkle nem akármilyen asszony. A maga 87 évével fiatalokat meghazudtoló energiája van, annyi mindenbe belevág, annyi mindent kipróbál, hogy akár szuperdédnagyinak is lehetne nevezni, mert nem tud nyugton maradni.

Dédunokája, Kennedy Lewis ruháit hordja, rappelni is megtanult, és rendszeresen eljár szórakozni a dédunokája haverjaival. Az Instagramon már több mint másfél millió követője van, egész egyszerűen fenomenális, amit ez a dédnagymama művel.

bw1

“Mindig is lázadó típus voltam. Sosem ismertem lehetetlent” (Képforrás: Instagram/baddiewinkle)

De ez nem mindig volt ám így. Baddie 1928-ban született, a nagy gazdasági válság idején. Gyerekkorában sokat kellett nélkülöznie. Ez az időszak megtanította arra, hogy megbecsülje azt, amije van. Férjével boldog házasságban éltek, egészen addig, míg a 35. házassági évfodulójukon hirtelen meghalt élete párja.

bw2

“Élni és élni hagyni, ez az életfilozófiám” (Képforrás: Instagram/baddiewinkle)

Sajnos fiát is korán el kellett veszítenie, de legalább megmaradt neki dédunokája, aki tulajdonképpen egyfajta menedzseri szerepet tölt be Baddie életében. Nert neki köszönheti, hogy szerte a világon annyian megismerték a 87 éves dédnagymamát, aki a mai napig örök gyerek maradt.

bw3

“Egyszer élünk, érezzük jól magunkat addig is. Nem érzem magam idős embernek, egyszerűen csak ember vagyok” (Képforrás: Instagram/baddiewinkle)

Itt láthatsz egy 4 perces videót a Buddie Winkle mindennapjairól, amiben megcsillogtatja rappelő tehetségét:

Forrás: Refinery29

O. M.