“Szeress az anyajegyemmel együtt!” – A lány, aki büszke az arcát borító anyajegyre

Hatalmas, barna folt virít a 22 éves Cassandra Naud szeme alatt: smink nélkül szinte azonnal ezt venni észre az arcán. Ő mégis bodogan mosolyog, szereti magát, és élvezi, hogy egyedi.

404247_10150582796090067_924057995_n

Mivel így született, az iskolai évek nagyon rázósak voltak, és persze a felnőttektől is megkapja olykor a magáét, de Cassandra úgy döntött, nem takargatja magát, hanem arra kér mindenkit, hogy szeresse őt úgy, ahogy van.

lany

Olyannyira kiáll az anyajegye mellett, hogy még a plasztikai műtétet is visszautasította, és profi táncosként is úgy lép fel, hogy nem sminkeli le a foltot.

936239_10151588126480067_1495794760_n

Sokan tanulhatnánk tőle: bátran mosolyog, jól érzi magát úgy ahogy van, nincs zavarban, nem sajnálja magát, sőt: élvezi, hogy anyajegye miatt  mindenütt megjegyzik a nevét.

Cassandra Naud1

Cassandra arcán születésétől fogva ott volt az a hatalmas barna folt, amelyre ő ma már személyiségének meghatározó részeként tekint.

Cassandra Naud2

“Korábban csúnyának éreztem magam. Rettegtem attól, mit fognak szólni hozzám a középiskolában az osztálytársaim.” A kamaszlány gúnyolódások hatására 13 évesen azzal állt édesanyja elé, hogy szeretné megműttetni az arcát.

Cassandra Naud3

Szülei azért nem szerették volna kés alá fektetni lányukat, mert féltették az utána keletkező hegektől. “Amikor elmondták, hogy utána sebes lenne az arcom, rögtön meggondoltam magam. Nem érte volna meg, hogy ezért megváljak a személyiségem egyik legfontosabb részétől.”

Cassandra Naud4

“Örülök, hogy a szüleim annak idején úgy döntöttek, meghagyják az anyajegyemet, hiszen ez is a része annak, aki vagyok. Ez az, ami megkülönböztet engem másoktól, és nem érzem, hogy ez valaha visszatartott volna bármi másban.”

Forrás: Daily Mail

Fotók: Facebook