A kisfiú, aki Elsa akart lenni

Minden kisgyerekes anyuka látta már a Jégvarázs című csodaszép animációs filmet. Azt viszont nem sok anyuka vállalná be, amire ennek a kisfiúnak a szülei vállalkoztak.

Amerikában most készülnek a Halloween-re, egymást érik az óvodai, iskolai jelmezes mulatságok. Ott ugyanis a Halloween egyfajta jelmezes ünnepnek minősül, ezért tehát mindennapos esemény, hogy a gyerekek jelmezben mennek az ovis-iskolás ünnepségre. A figyelmes szülők ilyenkor igyekeznek gyerekeik kedvében járni, és megvarrják vagy beszerzik nekik azt a jelmezt, amit gyermekük viselni szeretne.

A kis Caiden szülei is így voltak ezzel. Meg is vásárolták a Jégvarázsból ismert Elsa jelmezét csemetéjüknek. A dolog pikantériája azonban az, hogy gyermekük nem lány, hanem fiú.

elsa12

A kis Caiden örül, hogy teljesült a kívánsága

A szülők számára ez azonban egyáltalán nem jelentett gondot, természetesnek vették kisfiúk óhaját. Majd később vígan és dalolva jelentették be a Facebook-on, hogy nem kérnek a rosszmájú megjegyzésekből. Sőt, mivel az óvodás korú gyermekük szerint az apukának Elsa testvérének, Annának a jelmezét kellene felvennie, Paul Henson, az apuka ennek a kérésnek is eleget fog tenni.

Az is elképzelhető, hogy ők lesznek majd a Halloween-buli fénypontja – emlékezetes esemény lesz majd az idei ünnepség a Virginia állambeli kisvárosban.

Forrás: Daily News

O. M.