Ismerjétek meg a férfit, akinek 106 gyermeke van

A 46 éves, szemüveges, pocakos Ed Houbenről első látásra nem gondolnánk, hogy nőcsábász alkat, és nem is az: rengeteg gyermekét spermadonorként nemzi.

gq-106-babies-gq-1015-01

10 éve nem volt nővel, ezért meghozta élete legnagyobb döntését

A férfi 13 évvel ezelőtt hozta meg a nagy döntést. 10 éve nem volt nővel, az anyja főzött rá, valószínűnek tartotta, hogy nem lesz saját családja, elment tehát spermadonornak. A dolog akkor vált érdekessé a havi két mintaleadás után, amikor az egyik meddő házaspár magát a férfit kérte meg arra, hogy feküdjön le a gyermekre vágyó asszonykával. Ez a kérés azoknál a nőknél gyakori, akik irtóznak a rideg mesterséges megtermékenyítéstől, a férjük pedig beleegyezik, sőt, egyötödük jelen is van az aktusnál. Ed ekkor azt gondolta: miért ne? És a módszer bevált. Olyannyira, hogy a gyermekek kétharmada természetes úton fogant, egyharmaduk pedig mesterséges megtermékenyítéssel.

Forrás: Ed Houben

Képforrás: Ed Houben

A férfi egy átlagos héten hat, gyermekre vágyó nővel fekszik le

Az utóbbi 13 évben Ed 106 gyereket nemzett. Egyrészt mintáinak felhasználásával, másrészt a “természetes” megtermékenyítő módszerrel. A férfire továbbra is az anyukája főz, biciklivel jár dolgozni, és emellett továbbra is komolyan veszi a nem mindennapi szolgáltatását: egy átlagos héten hat, gyermekre vágyó nővel fekszik le.

Szabályok azért itt is vannak: Ed csak három nőt hajlandó elvállalni egy nap, hogy a sperma megfelelő minőségű legyen. Bár már megtörtént az is, hogy fél órán belül két különböző, ovuláló nőt is sikerült megtermékenyítenie – hiszen neki is alkalmazkodnia kell a gyermekre vágyó nők ciklusához. A legidősebb nő, akivel dolga volt, 49 éves volt, a leghosszabb periódus pedig, amíg egy nővel hosszú ideig foglalkozott, hat év.

A férfi beszámolója szerint az aktusok során nem rideg a légkör, sőt: muszáj előjátékkal kezdeniük, hiszen minél jobban egymásra hangolódnak a partnerek, minél felkészültebb a testük, annál nagyobb a siker esélye.

Ed Houbennek nincsek saját gyermeke, és tartós párkapcsolatról sem tudott beszámolni. Nem keresi a kapcsolatot a különleges szolgáltatás útján született gyermekekkel, de saját bevallása szerint nem is  zárkózik el a találkozás elől.

Forrás: GQ