Nézd meg, milyen hordozható szigetet vásárolhatnak ezentúl a milliárdosok

Ez a sziget egy kicsit azokra a fantasztikus filmekre emlékeztet, amikben a sarki jégsapkák elolvadtak, és mindenki úszó szigeteken él. Ez a hely azonban ugyanennek az ötcsillagos változatát képviseli.

amillarah4

A vevők eldönthetik, milyen méretű, formájú, stílusú, és felszereltségű úszó szigetet szeretnének. Maga az ötlet egyébként a hollandoknál nem is számít újdonságnak, hiszen elég régóta élnek egyfajta hajóból kialakított, úszó otthonokban, így nem csoda, hogy egy holland cég állt elő ezek felturbózott, luxus változataival.

amillarah1

Tekintettel a globális felmelegedésre, és az ötlet újszerűségére, a cégnek egyre több megrendelése van, a Maldív-szigeteknél például rögtön tíz szigetet rendeltek, míg Miami és Dubaj harminc szigetet látna szívesen vizein.

amillarah2

Az biztos, hogy akinek ilyen van a birtokában, nem fél annyira a tengerszint emelkedésétől, mint mondjuk a partok mentén építkezők, de a sziget nyaralásnak sem lehet utolsó.

amillarah3

A videóban igyekeznek kedvet csinálni a szigetvásárláshoz, de nekünk, átlagembereknek, egyelőre csak a távoli nyárhoz sikerült.

Forrás: Messynessychic