A nő, aki beperelte 8 éves unokaöccsét, amiért az túl lelkesen köszöntötte a születésnapján

A történet 2011-ben kezdődik, amikor az épp nyolcadik születésnapját ünneplő Sean Tarala annyira örült manhattani nagynénjének, hogy eldobta a biciklijét, és “Szeretlek, Jen néni” kiáltással lelkesen a nyakába ugrott.

Az 54 éves Jennifer Connell nem hatódott meg a köszöntéstől, mivel valahogy sikerült elesnie, amikor el akarta kapni a kisfiút, az esés következtében pedig eltört a csuklója. Nagy fájdalmai voltak, de nem mondott semmit, mert nem akarta elrontani a kisfiú örömét – akkor.

Jan néni

Jen néni

Jennifer élete – állítása szerint – elég nehéz lett a baleset után, ugyanis a törött csuklójával nagyon nehezen tud lépcsőt mászni (!), és társasági életet élni (!), ráadásul egy partin annyira de annyira nehezen tartotta meg kezeivel a hors d’oeuvres-tálját, hogy az kártérítésért kiáltott.

A tönkre tett nagynéni tehát beperelte az unokaöccsét, és 127 ezer dolláros kártérítést követel, hiszen a fiúnak “tudnia kellett volna”, hogy azzal, hogy a nyakába ugrik, veszélynek teszi ki őt. Az ügy 2011 óta húzódik, még nem született ítélet. A fiút azonban többször is bíróságra citálták már, a szemtanúk szerint csak ült ott zavarodott arccal édesapja mellett – édesanyja, Lisa tavaly halt meg.

Forrás: CTPost