Elképesztő fotókkal hívja fel a mellrákra a figyelmet a betegségből gyógyult színésznő

A 32 éves Aniela McGuinness színésznőként dolgozik, és tavaly diagnosztizáltak nála mellrákot. Az operáción és kemoterápián is átesett Aniela humorosan mutatja meg, milyen következményei vannak a mellráknak, és mindenkit arra buzdít, járjon el rendszeresen szűrésekre.

Acting-demo-slide--1024x575

A színésznő 2014 szeptemberében fontos elhatározásra jutott: miután a genetikai vizsgálat kimutatta, hogy ő is hordozza azt a hibás gént, ami rendkívüli módon megnöveli a mellrák esélyét, el akarta távolíttatni a melleit. Ekkor azonban kiderült, hogy elkésett: a rák már megtámadta mindkét mellét, ezért le kellett műteni őket, ezután pedig kemoterápián is át kellett esnie.

A kemoterápia időszakában

A kemoterápia időszakában

Aniela tudja, hogy az összes ilyen műtét utáni fénykép szomorú és lehangoló, de nem akart ehhez csatlakozni: humorral oldja a képek fájdalmát, és mutatja meg életének egyik legborzasztóbb időszakát. A színésznő semmilyen tabut nem tart tiszteletben, még arról is írt, mi az az öt dolog, amiért szereti új melleit, és azt is megmutatta, hogy fogadta a hírt: rákos.

Már a gyógyulás útján

Már a gyógyulás útján – egyelőre nem használja szilikon mellbimbótapaszait

Érdemes megnézni, hogy kommentálja fotósorozatát a színésznő ebben a megható videóban:

Forrás: Mybreastchoiceshow