Megtalálták a Miskolcon elveszett kisfiú édesanyját

A rendőrök felvették az anyával a kapcsolatot, felhívták telefonon, aki pár másodperc után bontotta a vonalat – olvasható a tenyek.hu oldalon.

A TV2 reggel már azt közölte, megtalálták a kisfiú anyját, akivel a rendőrök fel is vették a kapcsolatot, felhívták telefonon. Néhány másodpercig tudtak beszélni, aztán megszakadt a vonal.

Janasóczki Attila, megyei rendőrségi szóvivő a Tények Reggelben azt mondta, lakossági bejelentés állapították meg a kisfiú személyazonosságát. Néhány másodpercig tudtak beszélni az anyával, majd megszakadt a vonal. Túl sokat nem tudtak meg, így azt sem, milyen a családi háttér, miért és hogyan tűnhetett el a kisgyerek. A kisfiú jelenleg is a megyei kórházban van.

A kisfiút tegnap egy miskolci lakótelepen találta egy férfi. A gyerek földön ült és sírt, erre figyelt fel a férfi, aki azonnal hívta a rendőrséget. Ahogy korábban megírtuk, a kisfiú – talán az ijedtség miatt – nem kommunikál.

Ezen kívül még egy különös dolgot vettek észre a kórházban az orvosok: a testén nem található volt oltási heg, pedig ennyi idős korukra a gyermekek már rengeteg oltáson átesnek, és a BCG nyoma a bal vállon minden esetben látható marad.

Forrás: tenyek.hu