Détár Enikő elárulta, mit gondol a lánya fellépéséről

Ahogy azt korábban megírtuk, Rékasi Eszter nem nyűgözte le a zsűrit a Got Talentes produkciójával. Détár Enikő a Bestnek elmondta: tiszteletben tartották a lányuk döntését.

“Ez az ő döntése volt, mi ezt tiszteletben tartottuk, nem akartunk beleavatkozni az apjával. Azt gondolom, megfizette a tanulópénzt, és a kudarc, amit most átélt, előbb-utóbb a hasznára válik és az épülésére szolgál majd” – mondta Détár a Bestnek.

Rékasi Eszter produkciója a Got Talentben nem aratott nagy sikert. Rékasi Eszter a műsor felvételén azt is elárulta, nagyon nehéz volt ismert szülők árnyékában felnőnie, megviselte, hogy sokszor azt érezte, rá csak a szülei miatt kíváncsiak. Erőteljes vehemenciával előadott táncos-énekes produkciója azonban sajnos nem nyűgözte le a zsűrit.

“Én a produkció bizonyos pontjánál úgy éreztem, hogy hívnunk kellene a szellemirtókat. Mert mintha megszállt volna kicsit az ördög közben” – fogalmazta meg Márkó az előadás alatti érzéseit.

A zsűri tagjai azt tanácsolták Eszternek, csiszoljon még énektudásán, vagy hovatovább, ne gondolkozzon művészeti karrierben.