Tóth Gabi túl modorosan adta elő Cserháti Zsuzsa dalát?

A Sztárban sztár legutóbbi adásában Tóth Gabi Cserháti Zsuzsa dalát kapta, amit valószínűleg sokan vártak a pár héttel ezelőtti Kovács Kati szám után, amellyel nemcsak a zsűrit, hanem szinte mindenkit levett a lábáról.

Azonban “Az egy elfelejtett dal” című Cserháti-dal a nézők szerint túlságosan kiabálósra, erőltetettre és a kelleténél jobban “tótgabisra” sikerült, annak ellenére, hogy a Sztárban sztár fellépőinek a feladata az, hogy minél jobban az előadni kívánt művész bőrébe bújjanak.

Itt láthatod az előadást:

Idézünk pár kritikát a Sztárban Sztár műsor Facebook oldalán található kommentekből:

“Semmi bajom a Gabival, de ennek köze nem volt az eredetihez. Gabi túlkiabálta, túlmutogatta, túldrámázta, ráadásul olyan furcsán artikulált, ahogy Cserháti semmiképpen sem.”

“Gabi egy jó hangú énekesnő. De ez a dal nem Cserhátisan volt előadva, hanem Tóth Gabisan. Meg túlságosan üvöltött végig. Ez most nem volt jó.”

“Semmi köze nem volt Cserhátihoz…még meg sem közelítette…élvezhetetlen volt az előadása..nem szabadott volna ennyire erőltetnie ..szinte ordított..borzalom volt!”

Természetes akadt olyan hozzászóló is – bár elég kevés -, akinek nagyon tetszett, és most is Gabit találta a legjobban. Ti mit gondoltok róla?