Megrázó fotók, amik közelebb visznek minket a hajléktalan emberek lelkéhez

Lee Jeffries fotóst hosszú évek óta kérdezgetik, mi a titka csodálatos képeinek, milyen  kamerát használ, milyen fényeket, hogyan lehet bekerülni az asszisztensei közé?

Jeffries azonban egészen másban látja sikere titkát: a szenvedélyt, az együttérzést, a szeretetet nem lehet kurzusokon megtanulni, minden fotós csak a saját bőrén érezheti, milyen egy haldokló anyát vagy szegény embereket fotózni.

Everybody-wants-to-be-a-photographer-5__880

Ugyanígy nem lehet átérezni a hajléktalan emberek érzéseit, megérteni életüket anélkül, hogy közelebbi kapcsolatba kerülnénk velük. Jeffries ezt megtette, és állítja, így ezek nemcsak fotók, hanem spirituális kapcsolatot, hidat jelentenek köztük és köztünk.

everybody-wants-to-be-a-photographer__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-2__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-3__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-4__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-5__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-6__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-7__880 everybody-wants-to-be-a-photographer-8__880 Everybody-wants-to-be-a-photographer-2__880 Everybody-wants-to-be-a-photographer-4__880

Forrás: Boredpanda