19 éves lett a különleges ikerpár, akikről nehéz elhinni, hogy bármi közük van egymáshoz

Lehet, hogy hihetetlen, de ez a két lány nem csak egymás legjobb barátnője, hanem ikertestvére is.

i1

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

1997-ben, mikor Lucy és Maria édesanyja először hallotta, hogy ikreket várt, óriási volt az öröm. Akkor még senki sem tudta, milyen különleges ikrek lesznek ők.

i_cl

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

Mikor aztán megszülettek, nagy volt a meglepetés, hogy az ikrek egyike, Lucy fehérbőrű, míg a másik, tehát Maria sötétbőrű. Elég alacsony volt ennek esélye, azonban mégis így esett: az ikrek kétpetéjűek, és  jobban nem is különbözhetnének egymástól. Az ikrek édesanyja, Donna jamaikai származású. Édesapjuk, Vince pedig fehér bőrű és kék szemű.

i7

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

Maria sötét bőrével és gyönyörű göndör fekete hajával szereti kihangsúlyozni nőiességét, szinte kizárólag szoknyában és divatos női ruhákban jár. Lucy viszont fehér bőrű, vörös hajú, és zöld szemű. Szereti a kényelmes, sokszor fiúsnak számító ruhákat.

i8

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

Mikor kicsik voltak az ikrek, édesanyjuk egyforma ruhákba öltöztette őket, ahogy az ikreket szokás. Lucy azonban 10 éves korában megunta ezt, hiszen ők sosem voltak szokványos ikrek.

i4

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

A szülőknek már volt 3 gyermeke, mikor megszülettek az ikrek. Egyedül Lucynak van világos bőre a gyerekek közül, ezért iskolás korúkban sokan csúfolták azzal, hogy szülei örökbe fogadták, és nem vér szerinti gyermekük ő.

i5

Fotó: Facebook/Maria Aylmer

Már arra is volt példa, hogy meg kellett mutatniuk a születési anyakönyvi kivonatot, hogy bebizonyítsák, valóban ikertestvérek ők ketten. A kezdeti nehézségeken túljutva, felnőtt nőként már örülnek annak, hogy különleges ikreknek születtek.

Forrás: Little Things

Fotók: Facebook/Maria Aylmer
O. M.