25 évre egy szobába zárta a családja, mert nem ahhoz akart hozzámenni, akihez szánták

Az előkelő, párizsi Blanche Monnier 25 évesen vénlánynak számított 1876-ban, így jó hírnévnek örvendő szülei is nagyon szerették volna már férjhez adni. A gond akkor kezdődött, amikor Blanche mást választott, mint akit kinéztek neki.

A lány egy nála idősebb, szegény ügyvédbe szeretett bele, ezt pedig anyja nem tűrhette, ezért fogta a lányát, és bezárta a házuk egyik szobájába az emeleten. Szegény Blanche így rejtélyes módon egyszer csak eltűnt a társaságból, egy kivétellel még testvérei is azt hitték, meghalt, mindenki gyászolt, miközben a lány huszonöt évre saját anyja fogságába esett. Rothadó maradékon tartották, soha nem takarították a börtönét, így amikor a rendőrök egy rejtélyes levél nyomán házkutatást rendeztek, és rátaláltak, egy borzas, huszonöt kilós, meztelen, csont és bőr lányra, aki a saját mocskában feküdt.

bezarva

Itt megnézheted milyen borzalmas állapotban találtak rá a lányra.

Olyan bűz volt, hogy a rendőrök be sem tudtak először menni. Anyuka, akit egyébként korábban pont jószolgálati tevékenységéért tüntettek ki, börtönbe ment, de két hét után meghalt szívbajban. Blance fiútestvére tudott a bűntettről, ezért őt is elítélték, de aztán mindenki legnagyobb felháborodására elengedték. Szegény Blanche persze beleőrüölt a rabságba,  életét elmegyógyintézetben fejezte be 12 évvel kiszabadítása után.

Forrás: Dailymail