Még csak 11 éves, de havi másfél milliót keres

A 11 éves Henry Patterson nagyon is ért az üzlethez: termékei több, mint hetven cégnél megtalálhatók, nemrég pedig saját boltját is megnyitotta.

PAY-Henry-Pattersonn

A Nagy-Britannia legfiatalabb üzletembereként emlegetett fiú kezdetben régiségeket, és fő profilként édességet árult, majd internetes áruházat kezdett használni az eladásokhoz. A névválasztás is érdekes: “Tea előtt semmiképpen” – Henry azt meséli, azért nevezte el így a boltot, mert amikor otthon szeretne édességet enni, anyukája azt mondja, hogy rendben, de tea előtt semmiképpen sem! A légmentesen zárható befőttesüvegekben kapható finomságok dobozán még hasznos információkat is megoszt arról, mire használhatják a kiürült üveget.

PAY-Henry-Patterson

“Ki tudná jobban, milyen cukorka kell a gyerekeknek, mint egy gyerek?” – érvel Henry, aki saját bevételeit befektetve legutóbb egy gyerekkönyvet készített és adott el sikeresen Adventures of Sherb and Pip címmel. A Tea előtt semiképpen vállalkozás egész branddé vált, egyre nagyobb bevételeket hoz, a fiú pedig mesekönyve figuráit ruhákra, táskákra is rávarratta, és ezeket a termékeket is árulja.

Forrás: Mirror