A rendőrnek leesett az álla, mikor meglátta, hogy mit csinál az autóban a nő Nagykörúton

Vezetés közben szoptatott egy anyuka  a Nagykörúton, ahol egy exrendőr lefotózta, és a nő arcát, illetve a kocsi rendszámát is letakaratlanul hagyva kiposztolta a képet a Facebookra. A kommentelők már készülnek a lincselésre – írja a 444.

6mqOaKlPJNDWCGGLs

A nyilvános helyen történő szoptatás még a mai napig lázban tartja a magyarokat, a nők két pártja egymást szapulja, egyikük az intimitásról és a meztelenségről, másikuk az éhes, síró csecsemőről és a szoptatásra alkalmas tiszta, zárt helyek hiányáról beszél. Ennek a közepébe csöppent bele az az anyuka, aki autóvezetés közben a dugóban vette a mellére gyermekét. Ez természetesen nem követendő példa, sőt, de az sem, amit az exrendőr tett: szándékosan látni hagyta az anya arcát, majd ezt írta a kép alá:

“Azt hittem, hogy már mindent láttam… Ma a Nagykörúton “anyának” nevezett lény vezetés közben szoptatja gyerekét. Hiába, a gyerekhez nem, csak a vezetéshez kell a jogsi. A rendszámot direkt raktam ki, hátha apa este kicsit elbeszélget vele. Legalábbis remélem. Én biztos tudnék neki mit mondani.”

Ha lefordítjuk a jószándékú járókelő és egykori rendőr mondatait, kiderül, hogy az, aki autóban szoptat – és ezzel tényleg balesetveszélynek teszi ki magát és a többieket – az nem ember, nem is anya, aki hibázott, hanem egy lény, akit a férjének minimum jól össze kéne szidnia, ha lehet, üvöltve, hiszen most és azonnal büntetést érdemel. Az apák arra valók, hogy hibát elkövető nejüket este, fáradtan hazaérve a munkából, jól helyretegyék, az exrendőrök pedig kérés nélkül is segítenek neki ebben. Lehetőleg a gyerkőc orra előtt, hadd tanulja meg, milyen ember is az anyja.