Gyereküldöző riasztót szereltek a házukra – Elegük lett a sikongatva játszó gyerekekből

A bíróság döntése értelmében 1 millió forintos bírságot kell fizetnie annak a házaspárnak, akik magas hangon működő gyerekelüldöző eszközt szereltek a lakásuk elé.

Mitchelék

Mitchelék

Michael és Kathryn Mitchel olyan szerkentyűt vásárolt, ami olyan magas hangot ad ki, amit csak a kisgyerekek hallanak, és ami elriasztja őket. Naponta átlagosan háromszor kapcsolták be a készüléket, alkalmanként néhány percre, és ezzel összesen négy, 10 év alatti gyereket sikerült elüldözniük a háztól. A pár azért döntött ennél a megoldásnál, mert elegük volt a szomszédban játszó gyerekek sivalkodásából.

Az a bizonyos készülék

Az a bizonyos készülék

A sikeresen megtalált békét és nyugalmat azonban végül a szomszédok tették tönkre, akik bepanaszolták a házaspárt az életminőségre ártalmas eszköz használata miatt.

Mitcheléket azonban nem ilyen könnyű kikészíteni: elhatározták, hogy nemcsak tovább használják a készüléket, de úgy állítják be, hogy a felnőttek számára is hallható legyen – ugyanis idegesíti őket a 36 éves szomszédjuk zenehallgatása is.

Mitchelék egyébként négy éve alkotnak egy párt, korábbi kapcsolataikból három gyerekük, és hat unokájuk van. Azt mondják, nem azzal van a bajuk, hogy a gyerekek játszanak, csak a visításukkal.

Forrás: Dailymail