A kismama átöltözni ment a mosdóba és a gyerekkel együtt jött ki – Kínos szüléstörténetek

Részeg rokonok ökölharc, ájult férfiak, kínos “ki is az apa?” kérdések, és végigfotózott szülések: egy amerikai szülésznő elmeséli, melyek voltak a legrosszabb pillanatok, amiket végigkísért a szülőszobán.

Egyetlen szülés sem feszültségmentes, az apa ideges, és segíteni próbál – vagy épp elájul -, az anyuka a fájdalmakkal birkózik, és ez még csak egy sima, normális szülés. A szülésznő látott ennél sokkal cifrább eseteket is.

2E5C68F200000578-3314666-image-m-42_1447295277363

Például egy anyuka a szülés nagyon korai szakaszában, enyhe fájásokkal érkezett be a kórházba, mindenki hosszas vajúdásra készült, erre a nő bement a vécébe átöltözni, majd sikoltozni kezdett, s mire a szülésznő odaért, meg is szült. A másik nővér döbbent arccal figyelte, hogy az anyuka átöltözés helyett köldökzsinórral a lábai közt csoszog ki a mellékhelyiségből, őt pedig a szülésznő követi, aki a zsinór másik végén lévő babát fogta.

Egy másik asszonynak házasságán kívüli viszonyából született gyermeke, erre pedig csak a szülés után derült fény, amikor a sötét bőrű pici cseppet sem hasonlított a férjre. Erre a férfi dühödten ordibálni kezdett, és a szülőszobán található tárgyakat kezdte hajigálni.

Az a szegény anyuka sem járt sokkal jobban, akinek apja teljesen részegen üvöltözött a kórházban, és követelte, hogy azonnal láthassa az unokáját. A baba apja erre megragadta a nagypapi gallérját, és annál fogva ráncigálta el a kórházi liftig, ahol megnyomta a fölszint gombját, és rácsapta az ajtót. Egy másik esetben maga a gyerek apukája volt alkoholista, és a kismama nem is akarta, hogy értesítsék arról, hogy gyereke született.

Kevésbé drámai, ám annál kínosabb volt az a történet, ahol a babáról készült első fotón látható volt az anyuka vaginája is. A fényképet az anyuka egyetlen ott tartózkodó hozzátartozója, az édesanyja készítette, és kicsit elbénázta, pedig a lánya előre megmondta neki, hogy egyetlen fotót sem készíthet szülés közben, vagy közvetlen azután. A képet természetesen körbeküldték a családtagoknak, mielőtt az anyuka feleszmélt volna.

Forrás: Dailymail