Szamárköhögéstől szenved a kisbaba – Egy videó, ami megmutatja, mennyire fontosak a védőoltások a gyerekeknek

Rebecca Harremann szokatlan dologra szánta el magát: levideózta, hogy kisgyermeke vörös, könnyező szemmel fulladozva köhög a szamárköhögés miatt, amit azért kapott el, mert az anyuka nem oltatta be a betegség ellen. Rebecca most írásban könyörög minden anyának, hogy oltassa be a gyermekét.

A négy hónapos kisfiú fájdalmas köhögési rohamokkal küzd, az anya három hete minden alkalommal halálfélelemben ébred a köhögésre, attól rettegve, hogy gyermeke meghal. A rohamok ugyanis nem olyanok voltak, mint amit most mutat a videóban, hanem sokkal-sokkal rosszabbak, a teljesen elkékült baba úgy tűnt, képtelen lesz levegőt venni a köhögéstől.

A videó mellé Rebecca azt üzeni mindenkinek, aki még azon hezitál, hogy beoltassa-e gyermekét, vagy sem, hogy menjen az injekcióért minél hamarabb. Egy egészen kicsit sem érdekli azok véleménye, akik az oltások mellékhatásairól beszélnek, mert minden egyes gyerek másképp reagál minden oltásra, ételre, italra, és ha ő beoltatta volna a gyerekét, nem érezné ezt a nyomasztó tehetetlenséget. A szamárköhögés ugyanis szinte sehogyan sem kezelhető, oxigénnel segíthetnek levegőhöz jutni a babának, de más nincs, mint várni a javulást.

12036448_10207977329575189_8987904356852857985_n

Rebecca amellett, hogy gyermeke egészségéért aggódik – a kisfiú ismét kórházba került – százával kapja az oltásellenes aktivisták romboló, gúnyolódó, kioktató és erőszakos üzeneteit, és az alább közölt kép miatt az emberek már amiatt ütik, mert meztelen képet tett ki a gyermekéről.

Forrás: Dailymail, Facebook