Szeretlek! – Ez volt a kómából ébredő kamaszlány első mondata

Brooke Charlesworth 16 éves korában ájult el szobájában, mint kiderült, kezeletlen cukorbetegség miatt. A rosszullét hamar szívleálláshoz és kómához vezetett, amiből úgy tűnt, nem lesz felépülés.

Vicky Charlesworth(right) pictured with her daughter Brook who fell into a coma in September caused by undiagnosed diabetes. Picture: David Haber Buy this photo at www.thisisphotosales.co.uk/scunthorpe or by contacting 08444 060910 Requested by Oli Latus Contact: 07952 980 008. Date: 02/04/2015 Postcode: Keywords:

Az orvosok nem tudták megmondani, a lány mikor ébred fel a kómából – ha sikerül neki egyáltalán. Míg feküdt, többször is agyvérzést kapott, ezek maradandó károsodásokat okoztak az agyában, és megvakították, ráadásul különböző fertőzésekkel is meg kellett küzdenie. Brooke viszont nem adta fel, és nyolc nap után kinyitotta a szemét. édesanyja ott ült az ágy szélén, mire a lány a legmeghatóbb első szavakat ejtette ki a száján: Szeretlek.

73907_335

Kép forrása: Kiskegyed

Az orvosok nem is értik, hogyan, de Brooke azóta teljesen felépült, tanul, és szabadidejében az egyes típusú cukorbetegség tüneteire, veszélyeire hívja fel az emberek figyelmét, és adományokat is gyűjt.

Forrás: ScunthorpeTelegraph