Ez a 42 éves, ijesztően vigyorgó férfi lett Zimbabwe legcsúnyább embere

Zimbabwéban már évek ót hagyomány megkeresni az ország legcsúnyább emberét, aki a díj mellé nemcsak dicsőséget, de komoly pénzjutalmat is kap.

Az idén a megkapó, fogatlan mosolyával hódító Maison Sere nyerte meg a Mr. Ugly versenyt, és ezzal az 500 dolláros (146 ezer forintos) pénzjutalmat – írta meg a 24.hu.

csunya1

Maison Sere figyelemre méltó mosolya

A férfi a díj átvétele után így nyilatkozott:

“Hálát adok Istennek ezért a díjért, mivel legutóbb negyedik lettem. Köszönet illeti a bírókat is, hogy engem hoztak ki győztesként.”

A háromszoros győztes William Masvinu idén a legnagyobb bánatára csupán a második legrondább ember lett Zimbabwéban, amit nehezen viselt. Csalódosttságában még csalással is megvádolta a bírákat:

“A bírók egyszerűen nem voltak igazságosak, a szervezőknek új bírók után kell nézniük, hogy újrakezdjék a versenyt. Ma nem én vesztettem.”

A rendezvény ötletgazdája, David Machowa 2012-ben rendezte meg először a csúnya emberek versenyét. Elmondása szerint nem egyszerűen ronda embereket keresnek, hanem ünnepelni szeretnék a “szépséget a csúnyaságban.” Ugye, mindenki ismeri a kifejezést: olyan csúnya, hogy az már szép? Nos, David Machowa ezt a jelenséget keresi minden Mr. Ugly választáson.

csunya2

Messziről sem kevésbé ijesztő

Machowa egyébként a nagy sikerre való tekintettel a versenyt az egész világra kiterjesztené.

Forrás: Yahoo News

via: 24.hu