6 éves kisfiú tette helyre a futó nőt zaklató férfit

Megható történetet poszolt ki Facebook oldalára Julia Price. A nő futás közben kapott illetlen beszólásokat egy idegentől, de egy hatéves kisfiú megvédte őt.

julia-price-little-boy-brilliantly-defended-a-woman-against-catcalling

A legtöbben nem is tekintik feltétlenül zaklatásnak azt, ha egy, az utcán haladó nőnek beszólnak, utána füttyögetnek, vagy illetlen ajánlatokat tesznek neki. “Minek ment arra”, “Örüljön, hogy egyáltalán tetszik valakinek” – ilyen hárító mondatokat hallani, de szerencsére nem a hatéves James szájából, aki fiatal kora ellenére tisztában volt azzal, hogy helytelen, amit a felnőtt autós férfi tesz az éppen arra futó nővel.

Julia nagyon hálás Jamesnek

Julia nagyon hálás Jamesnek

“Épp a megszokott útvonalamon futottam, amikor egy idősebb férfi az autójából kiabált nekem annyira hangosan, hogy még a fülemben szóló zenén át is meghallottam: –‘Szexi csaj, hé, hé, hé, szexi csaj!’ Többször is elismételte, egyre hangosabban, de úgy döntöttem, hogy nem törődöm vele, inkább folytatom a futást. Ez csak olaj volt a tűzre, mert szemmel láthatóan felhúzta magát, kihajolt az autó ablakán, és azt kiáltotta, hogy ‘Kapd be, hülye k…a!’

Allergiás vagyok erre a csúnya szóra, megálltam, és épp visszakiabáltam volna neki valamit, amivel kiállok magamért, de egy kisfiú, aki arra rollerezett épp az anyukájával és a kishúgával, odaszólt a férfinek: ‘Hé! Nem szép dolog ilyet mondani egy nőnek, és neki sem tetszik, hogy ilyeneket kiabál. Nem kellene ezt csinálnia, mert kedves lány, és én nem engedem, hogy bárki gonosz dolgokat mondjon a kedves embereknek. Ő is egy olyan lány, mint a húgom, és őt is meg fogom védeni!

James kifakadására az autós idegen zavarba jött, és gyorsan elhajtott onnan, Julia pedig hálásan kért engedélyt az anyukától ahhoz, hogy megölelje  kis megmentőjét.

Forrás: Metro