Mutatunk egy kislányt, akinek röntgenszeme van – Élnek köztünk emberek emberfeletti képességekkel

Emberfeletti képességek, gyorsaság, erő, vagy éppen röntgenlátás: ezt eddig csak a filmekben láthattuk, pedig élnek köztünk olyan gyerekek és felnőttek, akik simán szerepelhetnének egy fantasztikus filmben.

Daniel Browning: Szuper hajlékonyság

Daniel Browning valójában egy gumiember – olyan hajlékony, mint senki más a világon. Ő tartja jelenleg a legrugalmasabb ember világcsúcsának rekordját. Rendkívüli képessége, hogy bármilyen formát felvegyen a testével – 5 éves korában fejlődött ki.

daniel browning

Wim Hof, aki tudatával szabályozza a testhőmérsékletét

Wim Hof az elméjével kontrollálja saját testhőmérsékletét, ennek köszönhetően húsz rekordot is megdöntött már, például felmászott a Kilimandzsáró csúcsára egy szál rövidnadrágban.

cant-believe-youre-human-wim-large-msg-137600149613

Stephen Wiltshire, az élő fényképezőgép

Az élő fényképezőgép nevét azért kapta, mert bármilyen város pontos képét képes lerajzolni egy rövid helikopteres szemrevételezést követően. Ez itt London:

Stephen_Wiltshire_MBE_Londo_80a2e96b68a21e2c09e83e06460aa8c6

Gino Martino, a szuperkemény koponya

Az emberi üllőként emlegetett profi birkózó, Gino Martino bármit  – például egy bowling golyót is – el tud törni a koponyáján, szabadidejében pedig szögeket hajlít rajta.

ginoshootnailbend_12e115ae25f6956bde186495d6ff2b40

Ben Underwood, aki ultrahangok segítségével látott

3 évesen teljesen megvakult, szemeit kioperálták, de megtanult ultrahangok segítségével “látni”. A tragikusan korán meghalt fiú kosarazott, gördeszkázott, és úgy élt, mintha látna.

Kép forrása: Benunderwood

Kép forrása: Benunderwood

Slavisa Pajkic, aki játszik az elektromossággal

Az elektromossággal képes trükközni, két világrekordot is elért azzal, hogy testébe vezette az áramot, mégsem lett kutya baja sem. Itt éppen világít:

SlavisaPajkic_d2c7ddcd3f4c31ff7d45beb67c6bc7be

Dean Karnazes, a világ legkitartóbb embere

A kitartás embere, gyerekkorában kezdett futni az iskolától hazáig, majd felnőve lehetetlennek tűnő távokat futott le, például 50 maratont, mindegyik USA államban, 50 nap alatt, és még sorolhatnánk.

karnazes_4274675cf73159c507bb65d57bee7718

Natasha Demkina: a kislány, akinek röntgenszeme van

Az orosz kislány szeme olyan, mintha röntgen lenne: 10 éves korára már ránézésre meg tudta mondani, hogy édesanyja belső szerveinek milyen az állapota. Azóta számos cisztát, rákot és fekélyt is sikerrel diagnosztizált már.

X-Ray-Vision

Veronica Seider, akinek jobb szeme van, mint egy sasnak

Hússzor élesebb lát az átlagembernél, így például egy vékony fehér szál mozgását még úgy is észleli, hogy az 1.6 km-re van tőle és az csupán 6 mm-t mozdul el.

veronica

Forrás: Tickld, Kickasstrips, Virallery