Saját óvodát hoznak létre a kötelező oltások ellenzői Ausztráliában

Januártól Ausztráliában is törvény kötelezi a szülőket arra, hogy beoltassák gyermekeiket, aki ezt nem teszi, nem kap semmiféle gyermeknevelési támogatást, azaz például óvodába sem járhat.

Az ellenzők ennek természetesen nem örülnek, és elhatározták, hogy akkor csinálnak maguknak egy saját óvodát. Azt azért kiírhatnák, hogy “Belépés csak saját felelősségre!”

Magánóvodát létrehozni nem is olyan könnyű, sőt, több államban törvénybe is ütközik, de az oltások ellenzői nem látnak más megoldást. A kezdeményezés híre természetesen eljutott az ausztrál vezetőséghez is, ahonnan Scott Morrison állami kincstárnok azt üzente: az oltásellenes óvoda egy fillért sem kap majd az államtól, az biztos.

Az oltásellenességnek egyre többen dőlnek be

Annak ellenére, hogy minden létező tudományos fórumon aggodalmukat fejezik ki a szakértők. Idén nyáron például torokgyíkban halt meg egy hatéves kisfiú, akit a szülei nem voltak hajlandóak beoltatni, mert nagyon féltek az oltás mellékhatásaitól. A kisfiú pedig pont attól a torokgyíktól betegedett meg, amit az ilyen védőoltásokkal előznek meg.

Az oltások esetleges mellékhatásairól, annak autizmussal, vagy más betegséggel való összekapcsolódásáról már sokan, sok helyen tettek közzé cáfolatot tudományos vizsgálatok alapján. Ahogy korábban beszámoltunk róla, az autizmus és az oltások közti kapcsolat kitalálójáról bebizonyították, hogy hazudott.

Azok, akik ennek ellenére nem oltatják be gyermekeiket, komoly következményekkel kell szembenézniük: a gyermekük olyan helyzetbe kerülhet, hogy súlyos betegséggel kell megküzdenie, amire nincs gyógymód – hiszen pont ezért találták ki ellene a védőoltást.

Forrás: Buzzfeed