Az anyuka szíve leállt szülés közben, és babája sem lélegzett, amikor csoda történt

Igazi karácsonyi csodának számít, ami Tracey Hermanstorferrel és babájával történt. A kismama férjével együtt bejelentkezett a kórházba, amikor megindult a szülés. Rövid időn belül az anya és gyermeke is a klinikai halál állapotába kerültek.

Tracey szíve megállt vajúdás közben, és nem lehetett újraéleszteni. Bőre szürkévé vált, nem lélegzett, nem vert a szíve. Az orvosok már szinte lemondtak róla, de a babát még világra akarták segíteni egy sürgősségi császármetszéssel.

Skärmavbild-2015-12-03-kl.-13.41.51-600x354

Ekkor jött a második rossz hír: a baba nem lélegzett. Az orvos kiment, hogy közölje a dupla rossz hírt az apukával, aki egyszerre vesztette el feleségét és újszülött gyermekét. Mike azt meséli, a hír hallatán neki is majdnem megállt a szíve, mint feleségének.

Ekkor történt, hogy az égiek megsajnálhatták Mike-ot, mert Tracey szíve egyszerre elkezdett újra működni, és a kisfiú is elkezdett lélegezni. Az orvosok nem hittek a szemüknek, de azért tették a dolgukat, az anyuka és a baba pedig olyan jól lettek, hogy haza is mehettek.

A házaspárnak már van két egészséges gyermeke, s végre hazavihették a harmadikat.

Forrás: Boreddaddy