Divat lesz a boldogságtól sugárzó válás szelfi

Mindenki megszokta már a boldogan mosolygó szerelmespárok szelfijét a Facebookon. Most akkor kezdhetünk hozzászokni a boldogan mosolygó  válás szelfikhez is, mert úgy néz ki, rájöttek az emberek, hogy nem muszáj utálni egymást válás után.

Szokatlan közös képet posztolt Chris és Shannon Neuman: a válásuk után mosolyogtak a kamerába ragyogó arccal, felszabadultan. Megszületett az első “divorce selfie”, vagyis a válás után készült szelfi, amelyen az elvált házastársak ugyanolyan felhőtlenül nevetnek, mintha még mindig szerelmesek lennének.

szelfi

Shannon és Chris | Fotó: Facebook

Chris és Shannon azért tette közzé a válásuk utáni boldogságukról készített fotót, hogy megmutassák a világnak, úgy is el lehet válni, emberhez méltó módon, hogy nem vágják egymás hátába a kést, hanem barátok maradnak, és továbbra is közösen gondoskodnak gyermekükről.

Ez a fotó remek példa arra, hogy ha két ember korábbi elhatározásukkal ellentétben mégsem kívánja közösen leélni hátralévő életüket, attól még lehetnek barátok, akik tisztelik egymást annyira, hogy ne a gyermekük lássa kárát annak, ha már elmúlt a szerelmük, és külön folytatják útjukat.

Forrás: huffingtonpost.it

O. M.