9 gyermeket nevel a házaspár állami segély nélkül – Inspiráció nagycsalád alapításához

Ann és William az ötvenes éveik elején járnak, de nem unatkoznak: összesen 9 gyermeket tartanak el, amolyan igazi nagycsaládos módon Észak-Londonban – bármiféle állami segítség nélkül.

L-R, Oliver 21, Kitty 18, Florence 23, Ann (mum) 51, William 51, Matilde 19, Livvy 27, Front Row, Louis 13, Bessie 7, John Boy 5 & Malachy 15 - The Whole Family - Supermum Feature

Oliver 21 éves, Kitty 18, Florence 23, Ann, az anyuka 51, William, a férj szintén 51, Matilde 19, Livvy 27, Louis 13, Bessie 7, John Boy 5, és Malachy 15 éves

Legidősebb gyermekük 27, a legfiatalabb 5 éves, az étkezések pedig kisebb közlekedési dugóhoz hasonlítanak. Az anyuka elmondta, bár nagy családot akartak, sosem gondolták, hogy tényleg ekkora lesz, a járókelők megdöbbenve számolják a gyerekeiket, amikor étterembe vagy sétálni mennek mindannyian.

A lányok

A lányok

A szülők azt mondják, még szerencse, hogy William informatikai tanácsadóként nem keres extrém sokat, mert akkor legalább tizenegy gyerekük lenne már. Így azonban 9 gyereket pont el tudnak eltartani állami támogatások igénybevétele nélkül.

A fiúk

A fiúk

A srácok okosak, jól neveltek, és az apuka csak félig tréfálkozó elmondása szerint ha veszekedni kezdenek, könnyű két csapatra osztani őket, hogy harcoljanak egymással, ha akarnak.

Ann, aki egyébként részmunkaidőben bölcsődét vezet, teljesen hozzászokott az éjszakai kelésekhez, és mindegyik gyerekét egy-két éves koráig szoptatta is. Egyszerűen élvezi a zajos, nagy családot, akármivel jár is.

Ann és William

Ann és William

Forrás: Dailymail