Sokkoló videó: Drogfüggőként született meg ez a kisbaba

A kábítószerfüggő édesanyák gyermekei annyira hozzászoknak az anyaghoz az anyaméhben, hogy már függőként jönnek a világra. Mivel a kórházban nem kapnak drogot, fájdalmas elvonási tünetek törnek rájuk, remegnek a lábaik, rángatóznak, sírnak, állandó izomgörcsöktől szenvednek, abba sem tudják hagyni a sírást.

Clorissa Jones (L) looks on as Dr. Lauren Jansson (R) checks her six-month-old son Braxton at the Johns Hopkins Bayview Medical Center in Baltimore, November 23, 2015. Picture taken November 23, 2015. To match Special Report BABY-OPIOIDS/ REUTERS/Kevin Lamarque - RTX1XMZT

Clorissa Jones és a hathónapos Braxton

Amerikában minden 19. percben születik egy ópiátfüggő gyermek, ami az elmúlt tíz évre nézve több mint 130.000 függőként született csecsemőt jelent. Braxton is egy közülük, édesanyja, Clorissa a terhesség alatt metadont használt – előző terhességekor pedig heroint, így Braxton bátyja heroinfüggőként látta meg a napvilágot. Mindkét gyerekével végigszenvedte azt, ahogy a kicsik leszoktak, de most végre mindannyian, őt is beleértve tiszták.

Clorissa és Braxton

Clorissa és Braxton

A kisbabának valami ehhez hasonlót kellett átélnie megszületése után. Figyelem: a videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Forrás: Metro