Egy fiatal lány, aki rákosnak hazudta magát, és pokollá tette a tanára életét

Elisa Bianco megmutatta, milyen egy modern kakukkfióka: olyan gátlástalan szemétségre vetemedett, hogy börtönbüntetést kapott érte. Elisa azt hazudta egy tanárnőjének, hogy rákos, és nincs hová mennie. A nő befogadta a lányt az otthonába, de rövid időn belül búcsúzhatott állásától és férjétől is.

Sally Rettallack előadó volt egy főiskolán, amikor megismerkedett az akkor 16 éves Elisával. A lány azt hazudta, hogy rákban szenved, három hónapja van hátra, de otthonában folyamatosan verik, és pánikbeteg.

Elisa

Elisa

Ezután Elisa megjelent csomagjaival a tanárnőnél, és befészkelte magát, Sally pedig elhatározta, hogy segít a beteg lánynak teljesítenie bakancslistáját. A kis beteg rendkívül sok törődést igényelt, például állandóan kórházakba kellett vinni, olyan sokat, hogy Sallyt kirúgták a munkahelyéről, és a kamaszlány szép lassan elválasztotta tőle szerelmét is.

Sally Elisa utolsó szülinapján, amit azelőtt rendezett neki, hogy a lány meghalna veserákban

Sally Elisa utolsó szülinapján, amit azelőtt rendezett neki, hogy a lány meghalna veserákban

Sally és hozzátartozói csak hónapokkal később jöttek rá, hogy átverték őket, amikor a lány véletlenül otthon hagyta az egyik mobilját, Sally férje pedig felhívta Elisa apját, aki természetesen mit sem tudott lánya halálos betegségéről – ahogy a kórház sem. Ekkor azonban már késő volt.

Elisa két év nyolc hónap börtönbüntetést kapott, Sally pedig Franciaországba költözött, hogy új életet kezdhessen állás, férj, és otthon nélkül.

Forrás: TheSun