Ez a lány nemrég még 100 kiló volt – Nézd meg, hogyan fogyott le!

Rengeteg, kifejezetten veszélyes diétaötlet kering az interneten, és még mindig nehéz meggyőzni az embereket arról, hogy a bomba alakhoz nem a sztárok által ajánlott diétákra, idióta önsanyargatásra, kétes összetételű fogyitablettákra hanem sportra és önuralomra is szükség van. A 26 éves Hannah Hindmarsh mindezt a saját kárán tanulta meg, miután a brit X-factorban zsűriző Cheryl Fernandez-Versinihez hasonló alakot akart elérni.

f12

Hannah régen

Hannah 95 kilósan állt neki a fogyókúrának, először természetesen koplalással. Az még rendben lett volna, hogy elhagyja a gyorsételeket, a fehér lisztből, fehér cukorral készült élelmiszereket, de Hannah ezen kívül mást is alig evett. A zöldségek, gyümölcsök, hasznos fehérjék és szénhidrátok hiánya végül kórházba juttatta a hol falási rohamoktól szenvedő, hol egész nap semmit sem evő, hashajtókat szedő nőt. Mindössze néhány hónap kellett a teljes összeomláshoz, az orvosok már evési rendellenességről beszéltek, ám ekkor Hannah végre változtatott a módszerein.

fo12

Hannah most

Amatőr testépítő édesapjával edzeni kezdett a konditeremben, és egészségesen táplálkozott. Az elején ugyan hízott néhány kilót, de ettől nem ijedt meg, folytatta az edzéseket, és pár hét után elkezdett formásodni.

fogyas1

Senki nem gondolná, hogy valaha 100 kiló volt

„Egy életre megtanultam a leckét, és ha legközelebb valamiért szükségem lesz rá, hogy változtassak az alakomon, először az edzőteremben próbálok szerencsét” – mondta a nő, aki amatőr testépítőként is szívesen kipróbálná magát.

Forrás: Dailymail