Fél arcát elvesztette a gyönyörű nő agyhártyagyulladás miatt – Most újra randizik

Tammy Sa­un­ders két évvel ez­előtt egy sú­lyos agy­hár­tya­gyul­la­dás miatt el­ve­szí­tette a felső ajkát és az orrát. Az eltorzult arccal élő nőt nagyon sokan gúnyolják, ám ő nem adja fel, és már a szerelem is rátalált.

Az angol Channel 4 műsorai között szerepel a The Undateables című show, amiben súlyos testi vagy szellemi fogyatékkal élő emberek szerelmi életét követhetjük nyomon. Az első rész szereplője lesz a 34 éves Tammy, aki két éve karácsonykor lett rosszul. Végül tünetei olyan súlyosak lettek, hogy kórházba szállították, de ez a fajta agyhártyagyulladás a felnőtteknél olyan ritka, hogy tíz napba telt, mire az orvosoknak sikerült diagnosztizálniuk a betegséget.

no12

Tammy a betegség előtt és után

Mint kiderült, a nő agyhártyagyulladást és vérmérgezést kapott, ami miatt veseműködése sem volt megfelelő, végtagjai duzzadtak voltak, arca egy része pedig elfeketedett. Az elüszkösödött, károsodott szöveteket már nem lehetett megmenteni, muszáj volt amputálni Tammy ajkait és orrát.

Tammy azonban így is örül, hogy egyáltalán életben van, és hogy szintén súlyosan fertőzött végtagjai is megmaradtak. Arcát is igyekeznek rekonstruálni, de még számtalan műtétre lesz szükség ahhoz, hogy az utca embere ne forduljon el azonnal a nő láttán.

Tammy mindezek ellenére megismerkedett egy férfival, aki nem szörnyetegként tekint rá – hiszen nem is az – és már randizgatnak egy ideje.

Forrás: Dailymail