Eddig titkolta a híres humorista lány, hogy a barátja milyen borzalmas dolgot tett vele – Most megmutatta a nyomait

Az amerikai humorista, Beth Stelling  hivatalos Instagram oldalára olyan képeket töltött fel, amiket jól láthatók a kék-zöld foltok, amiket volt párja okozott neki.

Beth sokáig nem mert a nyilvánosság elé állni, de most úgy döntött, a többi bántalmazott áldozat érdekében megteszi. Beth elmesélése szerint párja nagyon megverte, ő pedig ezek után elhagyta. A megaláztatást, a félelmet, a szégyent viszont nem tudta kizárni az életéből.

“Annyira kínos ez az egész. Butának éreztem magam, hiszen azok után, hogy mennyit bántott szavakkal és testileg is, sőt, meg is erőszakolt, vele maradtam még két hónapon át. Amikor véget vetettem a dolognak, nem azért tettem, mert nem szerettem, hanem mert képes volt ezt tenni velem.

Kérlek titeket, ne hagyjátok soha magatokat, vagy, hogy bárki ezt tehesse veletek!

Amióta beszéltem a dologról, rengeteg nőtől és férfitól kaptam támogatást, ami nagyon jól esik. Összetört az a hitem, hogy kivétel vagyok, rengetegen járnak ugyanígy, mint én. Nem tudtam ebben a kapcsolatban maradni arra várva, mikor történik meg ugyanez újra, és nem tudtam titokban tartani sem tovább, hiszen így segíthetek a következő esetleges barátnőnek elkerülni azt, ami velem történt. Nem kell az utcán sétálva áldozatul esned egy idegennek, sokszor ugyanaz megtörténik a saját biztonságosnak hitt otthonodban” – írta Beth.

20151230beth-stelling-eroszak-foto-serules

A humorista lány egyébként később a színpadi showjában is beszélt ugyanerről. Nem azért, hogy a sok netező és otthoni, két lábon járó kisokos kioktassa. Nem azért, hogy megmondják neki, mit kellett volna tennie. Azért, hogy az emberek lássák, ez a hírességekkel is megtörténhet, és rengeteg áldozat lapul csendben, akiknek bátorításra és olyan példákra van szükségük, amikből látják, hogy igenis van kiút az erőszakból.

Forrás: Salon, Instagram

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20