Munkát adott a hajléktalannak, aki a teraszán aludt

James Eppler 12 évvel ezelőtt, 16 évesen lett hajléktalan, amikor családi problémák miatt el kellett hagynia addigi otthonát. James nemrég egy barátjával egy elhagyatottnak tűnő ház teraszára vackolta be magát hálózsákokkal felszerelkezve, ám egy nap arra értek vissza, hogy a ház új tulaja, Chris Crever néz velük farkasszemet.

EpplerCreverHomelessJob4

A hajléktalan barátok arra számítottak, hogy a férfi rájuk támad, miért foglalták el a házát, ám ő békésen megkérte őket, hogy hagyják el a birtokát. James köszönetet mondott, és balhé nélkül távozott barátjával együtt, Crever pedig azon gondolkodott, James mit köszönt meg neki.

EpplerCreverHomelessJob2

Végül addig gondolkodott a hajléktalanok sorsán, hogy megkereste őket, és munkát ajánlott nekik: segítsenek pénzért kitakarítani új otthonának udvarát. Mivel James csuromvizesen jelent meg az első nap – egy híd alatt aludt – a férfi felajánlott neki egy szobát a házban, és adott neki száraz ruhát. Most már ott tart a dolog, hogy próbálnak teljes idős állást találni Jamesnek, aki nagyon izgatott, és úgy érzi, végre van miért felkelnie reggel.

EpplerCreverHomelessJob1

Forrás: MyModernMet