4 hollywoodi híresség, akinek a halála körül ma is sok a rejtély

A mai napig tisztázatlan néhány híresség halála, nemcsak azért, mert szoros hírzárlat alatt tartják az ügyeket, de azért is, mert rengeteg kibogozatlan szál bonyolította a történeteket.

Natalie Wood kihajózott a semmibe

A West Side Story és a Haragban a világgal gyönyörű színésznője férjével, Robert Wagnerrel és a jacht kapitányával 1981 novemberében kihajózott Santa Catalina szigetére, és sohasem tért vissza.

20-atores-oscar-nataliewood

A színésznőnek csak a holttestét találták meg, rajta horzsolásokkal és zúzódásokkal, de a rendőröknek nem sikerült igazolniuk azt, hogy nem baleset történt. Az ügyet egyébként 2011-ben újranyitották, mert a hajó kapitánya előállt egy új vallomással, miszerint a házaspár nagyon csúnyán veszekedett a hajón, de a férj tagadott, bizonyítékok hiányában pedig senki sem tehetett semmit.

Lana Clarkson öngyilkos lett – vagy mégsem?

Szép volt, szőke, sportos, így Lana főként harcolt a filmvásznon, de jónéhány tévésorozatban is szerepelt a nyolcvanas években. Ahogy az Hollywoodban lenni szokott, Lana negyven felé hírneve megkopott, és hostessként kezdett dolgozni.

lana_clarkson_1962-2003

Ekkor találkozott Phil Spector zenei producerrel, akihez fel is ment, majd a nőt golyóval a fejében találták ott holtan. A férfi tagadott, de így is 19 évnyi börtönre ítélték, miközben Lara egyik legjobb barátnője többször is elmondta a bíróságon, hogy a színésznő depresszióval küzdött,és többször is megemlítette, hogy egyszer öngyilkos lesz.

Ramon Novarrot egy testvérpár ölte meg

A némafilmkorszak egyik legnagyobb sztárja, a nők bálványa úgy küzdötte fel magát Hollywoodban, hogy vállalta mexikói származását, és homoszexualitását.

ramon_novarro_by_hurrell

A férfi 69 éves volt, már rég nem szerepelt a vásznon, amikor beengedett két csavargót a házába, azt a bizonyos testvérpárt, akik, miután nem találtak értékes holmikat a lakásban, brutálisan megkínozták és megölték Novarrot.

Dorothy Strattent féltékeny férje ölte meg

A lányt 17 éves korában fedezték fel, menedzsere, Paul Snider feleségül is vette a Playboy címlapokon, illetve a Galaxina nevű sci-fiben szereplő szőkeséget. A betegesen féltékeny férj miatt kapcsolatuk megromlott, ám Dorothy megkapta élete első főszerepét  Peter Bogdanovich És mindenki nevetett című filmjében.

dorothy-stratten

Ahogy azt kell, az idős rendező és Dorothy összejöttek, emiatt Dorothynak el kellett válnia első férjétől, ám a féltékeny férj a papírok aláírása helyett megölte az asszonyt, aztán saját magát is. A dolog pikantériája az, hogy az idős rendező végül elvette Dorothy húgát feleségül, és 2001-ig  házasok is voltak.

Forrás: Flavorwire