A nő, aki a jegygyűrűjét is eladta, hogy 1100 macskával élhessen

Lynea Lattanzio szenvedélye néhány megmentett kiscicával kezdődött, de ma már ott tart, hogy megépítette Kalifornia legnagyobb, ketrecek nélküli macskamenhelyét, ahol most épp 1100 macska éli világát.

Lyneát még 1992-ben az apja kérte, hogy hozzon néhány cicát a menhelyről, de a néhány rögtön 15 lett, az év végére meg már majdnem százan voltak.

Ultimate_cat_lady__3553185k

A legtöbb macskának sikerült szerető gazdit és otthont találni, de amint elment egy-kettő, mindig jött a helyére másik. Lynea nem esett kétségbe, elhatározta, hogy a macskamentés lesz az életcélja, erre tette fel az idejét, a vagyonát, a nyugdíját, még jeggyűrűjét is eladta, hogy minél több állaton segítsen.

Ultimate_cat_lady__3553198k

Azóta eltelt pár év, Lynea állatorvosi asszisztenssé képezte magát, és kialakított egy hatholdas menhelyet, ketrecek nélkül, ami évente úgy 460 millió forintot emészt fel.

Nem is csoda, hiszen 1100 macskát kell etetni, gyógyítani, gazdihoz juttatni, a gondozókat pedig ki kell fizetni. Lynea a telepen él egy külön lakrészben, de kedvencei oda is utána mennek.

Forrás: Telegraph