Az orvosok azt mondták, semmi értelme küzdenie végső stádiumos, áttétes rákjával – Mégis ragyog az egykori szépségkirálynő

Koller Katalin korábbi szépségkirálynő 29 évesen talált egy csomót a mellében, amiről a mammográfia és az ultrahang sem mutatott ki semmi veszélyeset. Egy évre rá már tüdő- máj- tüdő- és nyirokcsomó áttétes mellrákkal diagnosztizálták, és az orvosok közölték, hogy Katalin menthetetlen.

10411012_10204485817937260_3210999350755707400_n

Katalin még hosszú hajával a betegség előtt | Fotó: Facebook

Katalin 2007-ben még Miss Hungaryként, Miss Europe-ként és Miss Bikiniként tündökölt, ám 2014-ben, nem sokkal esküvője és sokáig tartó gyanús köhögése után már a kórházban ült családjával, és azt hallgatta, ahogy az orvosok azt mondják, törődjön bele az elkerülhetetlenbe, négyes stádiumú áttétes rákja van, ezzel már nem lehet mit csinálni.

Katalin azonban úgy döntött, hogy felveszi a harcot, elkezdte a kemoterápiát, amitől hullani kezdett a haja, és persze rosszul érezte magát. Férje minden kezelésnél mellette volt, fejét is ő borotválta kopaszra. 27 adag kemó után a több nyelvet beszélő, diplomás és kopaszon is gyönyörű nő most tünetmentes, és sok humorral igyekszik kezelni állapotát.

Kopaszon is nőies

Kopaszon is nőies | Fotó: Facebook

Katalin a kemoterápia mellett megváltoztatta az életmódját, a hagyományos orvosi kezelések mellett alternatív módszereket is igénybe vett, mindent megtesz, hogy jobban legyen. Az orvosok szerint még nem gyógyult meg, hiába negatívak a CT-eredmények, csak éppen tünetmentes.

“A lényeg, hogy jól vagyok! Hivatalosan a dongó sem repülhetne olyan kis szárnyakkal, mégis megteszi. Hiszem, hogy én is egy ilyen dongó vagyok!” – mondta.

Már nő vissza a haja

Már nő vissza a haja | Fotó: Facebook

Forrás: Borsonline, Facebook