Érdekes repülőterek a nagyvilágból, ahol nincs idő unatkozni

A világ minden táján sok érdekes dologgal dobják fel a repülőterek várótermeit, hogy senkinek sem essen nehezére az órákig tartó várakozás.

1. Négy emeletet összekötő csúszda Szingapúrban

Szingapúrban nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is szánták azt a 12 méteres csúszdát, ami 4 emeletet köt össze. De ez még nem minden! A Changi reptér 1-es termináljánál lehet egy jót csobbanni a tetőn található medencében, míg a 3-as terminálban a különleges botanikus kertben és a rengeteg, boldogan repkedő pillangóban gyönyörködhetünk.

csuszda

2. Játékos kutyák Los Angelesben

Los Angeles-ben önkéntesek hozzák be kutyáikat, hogy az utasok játszhassanak velük. A kutyusok piros mellényt viselnek, így lehet őket megkülönböztetni a többi kutyától.

kutya

3. Szörfözés Münchenben

Münchenben víziszörfözni lehet a repülőtér területén nyári időszakban. Ha erre visz az utad, ne felejtsd el bepakolni a törölköződ!

munich

4. Masszázs Párizsban

A párizsi Charles de Gaulle reptér 2-es termináljánál masszázzsal kényeztetik a megfáradt utasokat. Ha már Franciaországban jár az ember, akkor természetesen francia manikűrt is lehet itt csináltatni. A Be Relax nevű cég Párizsban nyitotta meg első ilyen szolgáltatását, azonban összesen 8 országban működtetnek masszázsszalont 12 repülőtéren.

masszazs

5. Óriási akvárium Vancouverben

Kanadában, egészen pontosan Vancouverben már 2007 óta lehet gyönyörködni abban a 2 óriásméretű akváriumban, melyek 100.000 liter vizet és több, mint 5.000 tengeri állatfajt tartalmaznak.

akvarium

6. Házasságkötés Amsterdamban

Ha a vőlegényed vagy a menyasszonyod Hollandiában lakik, akkor a holland hatóságok hozzájárulnak ahhoz, hogy az amsterdami reptéren kössetek házasságot. Las Vegas-tól eltérően azonban itt előre be kell jelenteni ilyetén szándékotokat.

wedding2

7. Mozi Hongkongban

Hongkongban nem csak egy modern mozi, hanem egy 8 lyukas golfpálya is fogadja a szigetre épült repülőtér vendégeit.

?????????

8.  Játékgépek tengere Las Vegasban

Las Vegas-ban 1234 játékgép várja a repülőtér vendégeit.

lasvegas

Forrás:  elviajero.elpais.com

O. M.