“Igazi nők, akik soha nem mondanak nemet” – 11 élethű, dekoratív babával él együtt egy 60 éves férfi

Everard egy teljesen átlagos 60 éves férfi, Anglia déli részén lakik, informatikusként dolgozik, otthonában azonban egy egész háremet tart fenn – guminőkből.

Összesen 11-en vannak, a szilikonból készült, életnagyságú “valódi babák”-nak (real dolls) nevezett guminők, akiknek egytől egyig különböző személyisége van, legalábbis Everard fantáziavilágában. Az egyik baba imád takarítani, egy másik inkább főzni szeret, de van, aki sokat sportol vagy olvas – csakúgy, mint a hús-vér emberek.

gumiba

Fotó: Annalisa Falcone

Egy fiatal, Rómában élő fotós, Annalisa Falcone a napokban rendezett kiállítást az Everard otthonában készült felvételeiből. Március 4-éig látható a kiállítás a római Interzone galériában.

gumiba3

Fotó: Annalisa Falcone

Annalisát elbűvölte az a meseszerű fantáziavilág, amit Everard otthonában talált.

gumiba4

Fotó: Annalisa Falcone

Hiszen a „hölgytársaságon” kívül még rengeteg ólomkatona is fogadja az Everard házába térő vendégeket. Sajnos azonban mióta meghaltak Everard szülei és bátyja, már nem sokan járnak nála vendégségben.

gumiba6

Fotó: Annalisa Falcone

A Christchurch-ben élő 60 éves informatikus így számol be a babáiról:

“Ezek a babák rengeteget jelentenek számomra, nem csupán játékszerek, hanem olyan lények, akiknek gondját kell viselnem, és akikkel rengeteg mindent meg tudok osztani az életben.”

gumiba7

Fotó: Annalisa Falcone

gumiba8

Fotó: Annalisa Falcone

gumiba5

Fotó: Annalisa Falcone

Forrás: Huffingtonpost.it

O. M.