Az elhagyott férfi, aki hadat üzent a Valentin-napnak

2006-ban Katsuhiro Furusawa és barátnője szakítottak – jó, igazából a nő dobta őt. A férfi ahelyett, hogy továbblépett volna, egy csak férfiakból álló csoportot szervezett, amely célul tűzte ki minden romantikus dolog utálatát.

A csoport tagjai pedig együtt gyűlölik a boldogságot, a romantikát, a flörtölést, az összes ünnepet, de legfőképp a Valentin-napot.

Shape of broken heart on murky brick wall

Szórólapokkal és hangosbeszélőkkel felszerelkezve a Kahudo néven emlegetett csoport tagjai mindenkinek elmesélik, hogyan változtatta meg szemléletüket Karl Marx kommunizmusról szóló könyve, és hogy a világon minden rosszért az osztályharc és a nők felelősek. A karácsonyt – szerintük – úgy kéne elpusztítani, ahogy van, a Bálint-nap pedig véráztatta összeesküvés, amit a csokoládégyártó kapitalisták szítanak  – dühöng még most is Furusawa.

A csoport mindenkivel üvöltözik – és legszívesebben felrobbantaná – , aki csak boldog merészel lenni, pláne ha párkapcsolatban, vagy házasságban él, és nem internet-függő, mint ők. Néha olyan pólókat is felvesznek, amire az van írva: a szex értelmetlen, a flörtölést pedig egyenesen terrorizmusnak tartják.

Forrás: Knowledgenuts