Vannak nők, akik vagyonokat fizetnek azért, hogy csigák mászkáljanak az arcukon – Így csinál bolondot belőlünk a szépségipar

Mindannyian tudjuk, mennyi mindent hajlandók elviselni a nők azért, hogy bőrük szép és fiatalos maradjon. Esett már szó Drakula-terápiáról, amikor saját vérüket injekcióztatták magukba nők, meg csiganyálkencéről, idegméreg botoxról, vizeletről, de úgy látszik, a szépségipar még mindig tud újat mutatni.

Csigák élőben

Nem elég a nyálka a krémben, az új kezelés során három élő csiga mászkál az arcunkon MERT AZ NEKÜNK JÓ.

Jöhetnek a madarak

nightingalefacial3_3003350c

Mivel abból semmi hasznunk, ha madarak sétálnak az arcunkon, megvárjuk, míg oda is kakilnak. Legalábbis Japánban a madárürüléket krémmé dúsítják, és ezzel kenik a nők bőrét, ami később sima lesz. Akit pottyantott már le madár, az tudja, milyen érzés a madárürülék. Nem jó.

CX_0EfUU0AAyV5V

Kígyó is kell ide

Ha már volt csiga meg madár, keressünk 3-4 szép kígyót, majd tegyük az arcunkra – bár ehhez már Izraelig kell utaznunk, biztos megéri. Ne sikítsunk, mert akkor még benéznek a szánkba is. Maradjunk nyugodtan, amíg tekeregnek és megkeresik  a legkényelmesebb pozíciót az arcunkon. Élvezzük, ahogy múlik a migrénünk és az izomfájdalmaink a masszázs hatására. Szívrohamunkkal keressük fel a legközelebbi kórházat.

CPBzeW2WIAAiERz

Állatbelső

A birka nem tud masszírozni, viszont van neki méhlepénye, amit egy londoni szalonban előszednek és azzal kezelik az arcunkat másfél órán át. Megfiatalodott, ránctalan bőrt kapunk cserébe, ami bőven megéri azt a 70.000 forintot – de ha aznap még szeretnénk enni, akkor csak óvatosan.

Forrás: Mirror, Telegraph