Eszét vesztette a féltékenységtől – Saját nővére miatt halt meg egy 17 éves modell

A 17 éves Stefania Dubrovina gyönyörű modell volt, mégis  borzalmas körülmények között kellett meghalnia. Az orosz modellt a saját nővére ölte meg, mert féltékeny volt a húga szépségére és sikereire.

A húgánál két évvel idősebb Jelizaveta Dubrovina a vérfagyasztó gyilkosságot drogok hatása alatt követte el. Kinyomta a húga szemét és levágta a füleit, majd késsel 140-szer szúrta meg.

dubrovina

Bal oldalon a modell Stefania, jobb oldalon a féltékeny testvére, Jelizaveta

A testvérpár egy idős férfi lakásán bulizott a gyilkosság napján. Mikor elfogyott az összes alkohol, a vendéglátó férfi elindult a boltba, hogy hozzon még egy keveset. Ahogy kitette a lábát az ajtó, a 19 éves Jelizaveta bedrogozva rontott rá a gyanútlan húgára. Stefania borzalmas kínok között halhatott meg. Nővére olyan kegyetlenül eltorzította a testét, hogy alig tudták azonosítani.

st3

Stefania

Jelizaveta állítólag azt bosszulta meg a húgán, hogy minden figyelmet ő kapott, és formás alakja, szemrevaló idomainak hála sikeres modell vált belőle. Egy ideig próbálta húgát utánozni, hátha hasonló sikereket ér el: ugyanúgy festette magát és a haját is épp úgy hordta, de a siker és a figyelem elmaradt. Ráadásul a férfi, akinél buliztak, épp egy fotózást szervezett a húga számára. Ekkor annyira elborította az agyát az irigység és eluralkodott rajta a féltékenység – és persze a drog – hogy emiatt esett neki azon a bizonyos éjszakán.

Jelizaveta

Jelizaveta

A lányoknak egyébként sem volt könnyű életük: árván nőttek fel. Nagynénjük azt nyilatkozta, a hír hallatán megfagyott a vér az ereiben. Illetve azt is elmondta, hogy a lányoknak olyan borzalmas volt a gyermekkoruk és olyan boldogtalan az életük, hogy emiatt történhetett meg ez a tragédia.

st1

Stefania

Jelizaveta Dubrovina jelenleg rendőrségi őrizetben van, vele szemben emberölés gyanúja miatt indult nyomozás.

Forrás: Mirror, Dailymail