Még csak 5 éves, de a fél világot meghódította az óriási hajkoronájával

Saját Youtube csatornája van, 161 ezer követője az Instagramon, és már több, mint 4 éve modellkedik. Hogy kiről van szó? Egy cuki kisfiúról, akit az elképesztően dús és nagyon-nagyon göndör haja tett híressé. Ő a Londonban élő, mindössze 5 éves James Farouk, aki 9 hónapos kora óta modellkedik.

f12

Farouk James édesanyja, Bonnie azt is elárulta, hogyan tartja karban kisfia haját, és hogy minek köszönhető, hogy ilyen szép, dús haja van. Többek között erről is rendszeresen tesz közzé felvételeket a Youtube-on. A titok nem a megfelelő samponban vagy balzsamban rejlik, egyedül az számít, hogy milyen ágyneműt használ a kisfia.

f10

“Kizárólag a selyem- vagy szaténágynemű biztosítja azt, hogy a dús, göndör haj ne kócolódjon össze állandóan, és hogy ne töredezzenek a hajvégek.”

f5

Mintha csak kislány lenne

Farouk még nem jár iskolába, de már kedvenc viseletének számít az Angliában oly gyakori iskolai egyenruha, a nyakkendő és az öltöny.

f9

Persze már arra is volt példa, hogy Farouk a Star Wars jelmezében ment templomba, hiszen ő is ugyanolyan 5 éves kisgyerek, mint a többiek ebben a korban.

f3

Farouk első modell-felkérését már 9 hónapos korában kapta, akkor vágták le neki először a gyönyörű, rozsdabarna haját.

f13

Érdekes megemlíteni, hogy Farouk azóta növeszti a haját, egyszer sem vágtak belőle. Annakidején egy ruhamárkát reklámozott, a múlt héten pedig már a londoni divathét kifutóján lehetett látni a kisfiút. Hát igen, ez nem kis teljesítmény olyasvalakitől, aki még csak 3 és fél éve tanult meg járni!

f11

Farouk az is elárulta, hogy a kedvenc hajviselete nem dús hajkorona, az Afro-fizura, hanem a fonott haj.

Mint egy kisoroszlán

Farouk már 5 éves és nemcsak ő, de a hajkoronája is csak egyre nagyobb

Forrás: Daily Mail | Fotók: Instagram